Gratis travtips

Är du intresserad av att spela på trav? Då är du antagligen intresserad av att få lite tips om hästarna som springer på de olika travbanorna runt om i landet. Meningen med att spela är ju trots allt att försöka vinna storkovan eller i varje fall en liten slant som kan sätta guldkant på tillvaron.

Gratis travtips finner man främst genom två kanaler: dagspress och internet. Det finns även specialtidningar som förmedlar travtips, men de är inte gratis.

Kvällstidningar

Kvällstidningarna Aftonbladet och Expressen har i sina sportbilagor mer eller mindre specialiserade tips om loppen, främst de som ingår i V75, V86, Dagens Dubbel och några andra populära spel. Aftonbladets Sportbladet har tagit fram en travapp som samlar experttips och resultat på ett smidigt sätt i mobilen. En travtränare som Stig H är även han engagerad hos Sportbladet för att ge tips om vilka hästar som är värda att spela på.

På TravExpressen finns det hur mycket tips som helst. Där finns bloggar och andra tips samt en länk till en sida där man kan både läsa alla banprogram, men även skriva ut dem i pdf-format. Hur smidigt som helst och dessutom – gratis.

Sajter med travtips

Spelsystem.se är en relativ ny sida, men med bra grundläggande information om Trav och spelsystem. Den innehåller visserligen tips om casino och dylikt också. Men sektionen för Trav är ganska så gedigen och genomgående.

Svenska Trav har en sida som generellt innehåller travtips, men man kan även genom toppmenyn enkelt söka sig fram till just den spelformen man är intresserad av. En enkel sida att förstå sig på, möjligen lite dåligt uppdaterad, med en hel del tips om lopp som var för en månad sedan.

Travtipsare är en sida för den som vill lite mer än bara spela på V75 och Dagens Dubbel. Startsidan är fylld med nyheter och länkar till olika publikationer som publicerat travnyheter, men här finner du även en avdelning som hjälper dig som spelare att välja rätt spelbolag för olika oddsspel. Här finns även information om olika insättningsbonusar som spelbolagen erbjuder vid travspel.

Travtipset är en väldigt ambitiös sida i sammanhanget. Sajten är späckad med nyheter och intervjuer med kuskar och tränare. Den är tydligt uppställd i datumordning på så sätt att artiklarna sorteras efter vilket datum artikeln är publicerad och dessutom har varje artikel ett datum som visar vilken dag artikeln eller intervjun berör, när ett visst lopp körs. Mycket läsning finns det på sidan och den vänder sig framförallt till de som är minst lika mycket intresserade av själva travsporten som spelet på trav.

Niclas Travtips är en blogg med mycket analys av hästarna i de olika loppen i främst V75. Niclas själv driver bloggen av rent intresse och har ingen anknytning till spelbolag eller dags-och specialpress. Det finns heller inga annonser på bloggen vilket känns seriöst.

Ännu en sida med gratis travtips är alltomtrav. Deras devis är ”av travälskare för travälskare”. Här finns mycket att läsa och det är lätt att hitta till de olika spelen. Deras special “Fem tippar V75” är dessutom väldigt underhållande: fyra experter och en gästtippare tippar inför nästa V75. Gäster som Jessica Almenäs och Ulf Elving skruvar till tipsen.

Vilken av alla sidor som finns på nätet ger de bästa och säkraste tipsen? Alla om man frågar dem, det är upp till dig att avgöra, lycka till!

 

Tags:

Comments are closed.